“Tenang ke hidup Abil buat macam ni?” Nabila Huda dikritik lagi.. belanja gambar terdedah atas katil

Hari ini, nampaknya pelakon Nabila Huda mencetuskan kontoversi lagi. Nabila Huda telah memuatnaik foto bercuti di The Shorea yang terletak di Negeri Sembilan dan satu gambarnya telah mendapat kritikan pedas dari para netizen.

Foto itu menunjukkan Nabila Huda yang disapa Abil kelihatan agak terdedah dan berada di atas katil.

Ternyata foto berkenaan mengundang komen negatif dari para followernya.

Ini antara komen netizen di luar sana:

pu3_ib
Why Nabila Huda@kupu_kupu?? kasihanilah ayah..suami.. yang nk menjawab kat kubur nant…tenang ke hidup abil buat macam ni??

evelyinekoh
“ishhh3 betul ke artis malaysia ni, x sangka eh melampau teruk ni..

a.sabrinaramlee
“Hari tu bukan main meluah perasaan siap bagi pesan kat retis lain jangan share personal life kat soc media. Just share hal berkenaan kerja je. Tiberrr hari ni ikut ko la Abil.

hairulikmal1997
“Delete jela gmbr ni @kupu_kupu

roslizamaizu
“Kalau lah kita nampak berapa berat dosa mahupun pahala kita…. Tentu nye kita x larat nak pikul…. ngensot Jew….

nv.qila
“Hmmm.. Nak nasihat tapi dikatanya mengecam.. Nak tegur lebih2 pun nnti takut kena saman pulak.. Pape jela, asalkan bahagia di dunia.. Di akhirat jawab la sendiri ye

marnihanisahbtemahmud
“biarkn kt akhirat nt dia nk pakai bra cmni

miss__lyaa
“Gambar macam ni ko tayang. Kang nanti jangan salahkan orang bila gambar ko tersebar sini sana! Jangan salahkan orang pula bila makcik dan pakcik bawang mancaci maki ko.. itu yang ko nak kan! Ko suka kan orang kecam ko dan ko suka juga bila laki ko dihina dan dicakap dayus!

khairolzs
“semoga beliau di bagi hidayah…amin

ladymj1911
“sbb tu mnusia prlu ada sifat malu…krna malu itu sebahagian dri iman jgak..klau dosa dn balasan dri Allah tu nmpk d pglihatan mata,tkde sapa yg brani mngundang dosa..tp apa bleh buat,ini ig dia…suka ati dia nk post apa..dn suka ati netizen jgak nk maki ker apa..sndri dh mngundang netizen utk mngecam..

Sumber: IG Nabila Huda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here