Komen Nakal Dekat Zizi Kirana, Coach Yin Dedahkan Hal Sebenar Yang Berlaku… Sian Coach Yin

Jejaka bernama Coach Yin mula popular setelah hubungannya dengan Nur Sajat diketahui umum. Tetapi baru-baru ini ada satu blog mengatakan bahawa Coach Yin telah menulis komen nakal kepada penyanyi cantik jelita iaitu Zizi Kirana.

Berang dengan berita tersebut, Coach Yin tampil mendedahkan hal sebenar yang berlaku.

Baca penjelasan dari Coach Yin:

HAL SEBENAR
“Salam kepada semua follower saya.. ini bukan IG saya.. saya hanye ada 1 sahaja accaunt IG. ig saya @coach_yin, jika ad ig lain y guna nama sy atau gambar sy dan pergi komen dekat ig korg,itu bkn sy.. sudah2 lah buat kerja macam ni.. saya ni nak berniaga cari makan.. jangan guna gambar saya utk keperibadian anda.”

KOMEN KEPADA IG FAKE
“Terbaik lah cara kau kene kan orang,, very2 macam cerita italian job.. kau buat ig fake, kau pergi komen menggatal dekat ig orang pakai gambar aku, bila dah kantoi. kau tukar nama ig. pastu ad lah pulak page Sampah yg Gilakn like dari netizen, ko buat cerita Dan buat fitnah pasal aku. memang Aku tak kan maaf smpai bila2. tapi org tak bodoh, orang boleh tahu nama ig sebenar aku @coach_yin bukan coachyin_. tgok follower pun org dah tahu. hebat2..kalau pergi Hollywood ni kau dah boleh ganti Stan lee, ha TEPUKKKK”

KOMEN KEPADA BLOGGER BUAT CERITANYA
“Terima kasih admin page ohmymedia kerana gigih menaip fitnah cerita pasal saya…. utk pengetahuan admin, saya ni belum pernah tipu duit org, malah saya siap bantu org melayu yg baru nk start berniaga, tanpa perlu mengeluar modal, kalau dengan cara ni admin dapat tutup periuk nasi saya, terpulang lah. terima kasih admin.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here