Isteri hadiahkan kereta Nissan GTR buat suami… Untung suaminya

HADIAH NISSAN GTR KAT SUAMI

Mana nak dapat isteri macam ni wei…Pergh, untung la suami dia dapat hadiah kereta idaman… Wanita baru berumur 23 tahun ini kongsi pengalaman suprise menerusi Instagramnya @yanafarida.

Nah, baca ucapan si isteri buat suaminya, sweet tahap potong kaki ni…

Ini ucapannya:

Hari yg mendebar2kan tlh tiba. tiap hari selagi x slesai, debaran dia tiap saat terasa ? . takut plan suprise utk husband x jadi ? Alhamdulillah ya Allah Kau permudahkan segala urusan ini. a big thanks to @danieridani n @zfrnrhm yg byk tolong i utk buatkan bnde ni menjadi ! ? n TQ to @afhamapang utk vdeo ni ?

Happy Birthday 28th in advance b @trmzzimhmd . syg terpaksa celebrate awal dsbbkan jadual krja kite mmg padat. bday b harini puasa esk dah raya which is 4/6/19. mmg x terbuat klau nk celebrate tepat2 pd bday b. syg harap b suke dgn suprise syg ni ?

Ni tnde terima kasih syg pd b. b ibarat tulang belakang YANZICOSMETICS. tanpa b, syg x kuat, syg x seberani skrg n LUXEPERFECTCOVER foundation x sehebat skrg. Terima kasih krn sggp tggl dgn krjaya yg b minat semata2 b nk tlg syg betul2 fokus utk teruskan bisnes ni. .

Syg tau dh lama b idamkan NISSAN GTR. skrg syg dah jdkan ia realiti ? doh2 la malam2 duk buke video GTR berlumbe neh ? nahh GTR dah depan mata ni ❤️ .

Dah 2 tahun birthday b ddk dlm bulan puasa. masuk tahun ni dah 3 thn still dlm bulan puasa. n tahun sebelum ni syg x brkesempatan nak celebrate birthday b betul2. sbb b sibuk dgn jualan baju di ekspo2. kite nak jumpe pon x sempat kalau bulan puasa. dah 2 tahun syg merasa semua tu. pagi raya, peritnye rse b jd ZOMBIE sbb malam raya b x tido kire sale slme jualan sebln puasa n buat lelongan ? yg berbezanya tahun ke 3 ni syg blh luang sepnjg masa syg dgn b, tahun ni b dah x perlu ddk di tapak booth. b dah byk usaha utk trus hidup selasa mcm skrg. syg tau b dah lme cuba cari hasil lain utk syg selalu disisi b dibulan puasa n raya nanti. (yes, my husband know how hard it is. bulan puasa jumpa time berbuka n sahur shje ? n lepas solat raya tidur sbb kepenatan) semua tu jd kenangan terindah b. syg usaha yg termmpu syg utk penuhkan keinginan b memiliki kereta idaman b. you deserve it sayang ❤️ .

Tahun ni thn ke 3, diberi kesempatan utk celebrate birthday b brsme family b disisi. sblm ni serious Yana x pernah bg husband hadiah ? Alhamdulillah diberi peluang utk hadiahkan NISSAN GTR diusia 23 thn. TERIMA KASIH krn menjd SUAMI YG HEBAT n DADDY YG SGT PENYAYANG

#luxeperfectcover
www.yanzicosmetics.com

View this post on Instagram

Hari yg mendebar2kan tlh tiba. tiap hari selagi x slesai, debaran dia tiap saat terasa ? . takut plan suprise utk husband x jadi ? Alhamdulillah ya Allah Kau permudahkan segala urusan ini. a big thanks to @danieridani n @zfrnrhm yg byk tolong i utk buatkan bnde ni menjadi ! ? n TQ to @afhamapang utk vdeo ni ? Happy Birthday 28th in advance b @trmzzimhmd . syg terpaksa celebrate awal dsbbkan jadual krja kite mmg padat. bday b harini puasa esk dah raya which is 4/6/19. mmg x terbuat klau nk celebrate tepat2 pd bday b. syg harap b suke dgn suprise syg ni ? Ni tnde terima kasih syg pd b. b ibarat tulang belakang YANZICOSMETICS. tanpa b, syg x kuat, syg x seberani skrg n LUXEPERFECTCOVER foundation x sehebat skrg. Terima kasih krn sggp tggl dgn krjaya yg b minat semata2 b nk tlg syg betul2 fokus utk teruskan bisnes ni. . Syg tau dh lama b idamkan NISSAN GTR. skrg syg dah jdkan ia realiti ? doh2 la malam2 duk buke video GTR berlumbe neh ? nahh GTR dah depan mata ni ❤️ . Dah 2 tahun birthday b ddk dlm bulan puasa. masuk tahun ni dah 3 thn still dlm bulan puasa. n tahun sebelum ni syg x brkesempatan nak celebrate birthday b betul2. sbb b sibuk dgn jualan baju di ekspo2. kite nak jumpe pon x sempat kalau bulan puasa. dah 2 tahun syg merasa semua tu. pagi raya, peritnye rse b jd ZOMBIE sbb malam raya b x tido kire sale slme jualan sebln puasa n buat lelongan ? yg berbezanya tahun ke 3 ni syg blh luang sepnjg masa syg dgn b, tahun ni b dah x perlu ddk di tapak booth. b dah byk usaha utk trus hidup selasa mcm skrg. syg tau b dah lme cuba cari hasil lain utk syg selalu disisi b dibulan puasa n raya nanti. (yes, my husband know how hard it is. bulan puasa jumpa time berbuka n sahur shje ? n lepas solat raya tidur sbb kepenatan) semua tu jd kenangan terindah b. syg usaha yg termmpu syg utk penuhkan keinginan b memiliki kereta idaman b. you deserve it sayang ❤️ . Tahun ni thn ke 3, diberi kesempatan utk celebrate birthday b brsme family b disisi. sblm ni serious Yana x pernah bg husband hadiah ? Alhamdulillah diberi peluang utk hadiahkan NISSAN GTR diusia 23 thn. TERIMA KASIH krn menjd SUAMI YG HEBAT n DADDY YG SGT PENYAYANG #luxeperfectcover www.yanzicosmetics.com

A post shared by FOUNDER LUXE' COSMETICS (@yanafarida) on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here