Elizabeth Tan akui ‘lemah’ dengan lelaki yang power main bola sepak

Penyanyi dan pelakon popular tanah air iaitu Elizabeth Tan sedang menjadi trending gara-gara satu pengakuannya di laman media sosial Twitter.

Elizabeth Tan yang lebih mesra disapa dengan Lizzy telah menulis satu tweet di akaun Twitter miliknya yang menjadi viral.

Kata Elizabeth tan, dirinya berasa lemah longlai pendek kata mudah tertarik dengan jejaka yang amat ebat bermain bola sepak.

Ini tulisnya:

“One of my weakness is guys yg power main bola sepak heheheh ok tu je yg I nak share harini, bye” — Elizabeth Tan (@elizabethtsm) March 17, 2019

Lantas, ramai jejaka telah membalas twit Lizzy tersebut dan mengaku sangat mahir bermain bola sepak.

Ini antara komen balas dari jejaka di luar sana tentang tweet dari Lizzy ini.

@Umarshahrin: “main bola sudah, futsal pon sudah, semua sudah

@hikmarhakimi: “tolong cakap aku pandai main bola mi #ggmu

@hikmarhakimi: “Tlg aware kewujudan mmbe saya..kelebihan tonjol tak kira mase

@ownx91: “I main wakil negeri perak masa darjah 5

@Danny14147614: “Kenapa x ckp awal2 lizzy…i maen bola..cr7 duk tepi bancuh air sirap u know..

@akmalmfao: “Ehhh tetiba je cakap macam ni. Capik kyle main team bola sepak jugak kan

@iamikmal: “I pernah dapat offer jdt, tapi i tolak

Haha, memang panas dan comel tweet dari Elizabeth Tan ni! Yang paling tak boleh blah, ada juga netizen di media sosial yang siap nak tunjuk skil main bola sepak kepada Lizzy.

Ada yang sampai tunjukkan video skil main bola dan ada yang tayang gambar di atas padang.

Dalam perkembangan dunia seninya, Elizabeth Tan kini sedang mencanak naik melalui filem Misteri Dilaila yang berjaya catat kutipan berjuta-juta, dan tengah hangat dengan drama bersiri Senafas Rindu bersama Shafiq Kyle.

Elizabeth Tan juga ada buat lagu baru yang amat sedap iaitu Semua Sudah.

Sumber: Twitter Elizabeth Tan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here