Ahya Rosli kena kecam teruk dek kerana gambar ni… katanya isteri yang suruh

Anak kepada pelakon senior Normah Damanhuri iaitu model dan pelakon Ahya Ulumuddin Rosli baru saja melangsungkan perkahwinan.

Sedang dalam fasa bahagia, Ahya Rosli kini sedang menikmati fasa honeymoon dengan isteri tercinta, Shahirah.

Namun begitu, Ahya Rosli baru-baru ini telah menarik perhatian para netizen dan para followernya apabila dia telah memuat naik sekeping gambar yang agak terlajak terdedah.

Gambar berkenaan memperlihatkan aksi daring Ahya dengan posing sambil berendam dalam sebuah tab mandi dalam keadaan agak terdedah.

Kata Ahya, isterinya yang suruhnya kongsi gambar berkenaan.

Ini tulisnya:

“Isteri yang suruh belanja pic ni today is wednesdate @slimbellyofficial love you. Banyak sgt surprise,”

Lebih mencuri perhatian, kakak kepada Ahya iaitu Liana Rosli turut menulis komen yang agak berani di gambar berkenaan.

Ini tulis Liana Rosli:

“Wowwwwwwww!! Abangggggggg wangi sampai celah teloq,”

Seperti biasa apabila ada gambar yang agak kontroversi seperti ini, meamng cepat makcik bawang akan memberi kritkan.

Ini antara kritikan para netizen:

f.i.e.e:
“Dah mcm takde maruah dah den tengok haaa benda mcm ni pun nk post

tmdiz:
“Memang tk malu , tiada rasa malu dlm diri

arjuna_urut:
“Allah da tutup aib kita tapi kita yg aibkan diri sendiri. .

wan_izzam:
“@ahyarosl terencat tuhan bagi jadi..bodo sendiri buat

raudah3659:
“Zaman sekarang x reti nk jaga aurat.. Apa kebodohan kau buat

khaliqsyaqieb:
“Dahla xhansem. Tak famous. Perangai pulak bodoh. Akak dgn adik sama je bodoh. Akak suka tunjuk gunung yg londeh , yg adik plak suka tunjuk punai yg semakin kecut..jap lagi mak dia komen mesti backup anak2 dia.. puihhhh

ainmarzuq:
“snggup buka aurat sndri drpda nak ttup aurat sndri.. prlu ke nk tayang wktu mcm ni? bukan sorang je bleh nmpk. public sngt ni.wlwpun nk sngt glomour bkn mcm ni cranya. bnyk cra trbaik lg klau nk dptkn fmous..nk fmous klau tkda fkiran matang pun tk guna jugak.

Diimbas kembali, Ahya Rosli telah disatukan dengan Shahirah pada hari Jumaat lalu, di Bukit Kiara Equestrian. Ahya menyerahkan mas kahwin berupa seutas gelang emas, sebentuk cincin dan wang hantaran RM30,000 kepada Shahirah.

Foto : Instagram Ahya Rosli

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here