Header Ads

VIRAL: Lelaki Dedah Kisah Adik Beradik Hanya Makan Sos Di KFC



Seorang pengguna laman media sosial bernama Ben Firdaus menjadi viral apabila bercerita tentang kisah adik beradik makan sos di restaurant KFC.

Sila baca kisah ini dengan penuh penghayatan, dan berikan pandangan korang tentang kisah ini.



Jom baca:

"Semalam pergi KFC,  amek SOS chili pastu nampak ada budak pompuan kecik mcm x terurus skit la dok amek SOS banyak. Pastu die pergi kat abang die,  both of them just eat the sos (guna jari). Abang die dok baring mcm sakit perot cenggitu sambil adik die dok makan sos tu.

"Lama gak la aku tgk budak bedua tu. Si adik x abes abes jilat sos. Mcm kesian. Mayb nak makan ayam tpi xde duit so dok KFC makan sos pun ok. Sos pun mahal Skang. Seyes aku x sampai ati tgk beradik dia org ni. Aku pun bangun bagi fries aku kat dorang.




"So abang yang tengah baring trus bangun n capai fries n makan mcm tak jumpe makanan dah seminggu. Lapa Sgt tu. Tak pela dik makan la. Sian Korang. Fries je aku mampu.

"Then die syok makan tetibe ada sorang lelaki dtg bebudak tu. Bagi ayam,  banyak pulak tu. Siap air. Alhamdulillah ada gak yang prihatin. Tapi makin lama aku tgk makin mesra dorang.

"Sekali tu BAPAK DORANG LA.  aku beria kesian bag fries ghpenye bapak ko beli ayam satu barrel siap cheesy wedges large dan twister. Member aku sakan gelak kan aku sebab kesian tak bertempat. 


Sumber: Twitter Ben Firdaus



Haha, itulah kisahnya. Terkono la gamaknya. Mula-mula nak sedih sekali plot twist lah pulak.

yang terkena tu, jangan lah marah, terhibur juga baca kisah ni.

Apa pun baik hati sungguh pemilik Twitter ini nak bagi french fries pada budak-budak tu.

Haih lapar pula perut ni, ayuhlah kita makan ke restaurant KFC, idaman ku selalu. - PENMERAH

No comments

Powered by Blogger.