Header Ads

“Hati Anak Saya Boleh Berhenti Berfungsi Pada Bila-Bila Masa.”Bayi Usia 4 Bulan Perlu Menjalani Pemindahan Hati Secepat Di Shanghai China, Ibu Mohon Bantuan Orang Ramai..BISMILLAHIRAHMANNIRRAHIM. Assalamualaikum sahabat sama ada yang mengenali atau tidak mengenali saya sekeluarga. Dalam gambar ni anak saya bernama Muhammad bin Azmeer dilahirkan pada 5 Mac 2018 di hospital Putrajaya. Sejak dilahirkan kuning Muhammad turun dan naik. 


Pada awalnya doktor di Serdang, HKL dan PPUM mengesyaki anak saya menghidapi Biliary Artresia (BA) di mana saluran dari hati ke hempedu tersumbat atau tiada. Setelah Hida scan dan OTC dilakukan. Alhamdulillah saluran tersebut wujud dan berfungsi dengan baik. Tapi malangnya bacaan hati dan kuning anak saya masih tinggi. Selepas pembedahan OTC mereka meneruskan mengambil sampel hati anak saya. Keputusan pembedahan tersebut mendapati ada sebahagian hati anak saya mula mengeras. 

Sehingga sekarang doktor masih tidak menjumpai punca kepada masalah anak saya dan mereka mencadangkan untuk melakukan pemindahan hati secepat mungkin kerana hati anak saya boleh berhenti berfungsi pada bila-bila masa. Proses permindahan hati (liver transplant) yang dicadangkan dibuat di Shanghai, China menelan belanja kos rawatan sebanyak RM160,000.00. Mohon jasa baik tuan/puan untuk mendoakan segala urusan kami dalam memohon dana dipermudahkan dan anak saya Muhammad kembali sihat seperti bayi dan kanak kanak normal yang lain.

Image may contain: 1 person, standing

Kepada yang sudi membantu, saya sertakan no akaun:-

Maybank 
516015415631
Syazana Binti Abd Razak 

BSN 
1010341000032973
Syazana binti Abd Razak 

CIMB
7006492626
Azmeer bin Zainuddin 

Atau call
0173483995 / 0125002001

Mengikut perancangan, kami akan ke Renji Hospital, Shanghai, China atas pengurusan serta kerjasama dari NGO Nadi Permata MalaysiaKepada yang telah share post ibu saya Noorliza Abdull, yang telah mendoakan kesejahteraan Muhammad, dan juga yang telah menderma untuk anak saya, saya dan suami Axmeer Zainuddin mengucapkan ribuan terima kasih. Sesungguhnya hanya Allah yang dapat membalas segala yang telah kalian usahakan untuk kami.

#prayforMuhammadbinAzmeer
#fourmonthsold


No comments

Powered by Blogger.