Header Ads

"Saya Tak Dapat Nak Tidur, Saya Takut 'Dia' Ikut Kami Balik." Ibu Terkejut Lihat Ada 'Budak Wajah Pucat' Dalam Gambar Yang Diambil Di Sebatang Pokok..SEORANG ibu kepada dua anak mendakwa terdapat 'hantu' dalam gambar anaknya.

Laura Watson dan keluarganya melawat Plessey Woods Country Park di Northumberland, England pada Isnin lalu.

The chilling picture appears to show a 'ghost child' stood behind Byrin Watson, aged nineƂ 

Selepas berkelah dan membawa anjing peliharaan bersiar-siar, anak perempuan Watson, Charlotte, 15 dan anak lelakinya Byrin, 9, bersama sepupu mereka Jack, 16, ternampak sebatang pokok yang tinggi.


Mereka mula memanjat pokok tersebut, sementara Watson mengambil beberapa keping gambar ketiga-tiga mereka sedang bergembira.

Walau bagaimanapun, dia amat terkejut apabila melihat dengan teliti salah satu gambar yang diambilnya.

Image result for Mother-of-two 'can't sleep' after capturing chilling photo of a 'ghost

Di belakang Byrin, kelihatan seperti ada seorang lagi budak berwajah pucat, rambut warna gelap, sedang berdiri di belakang anaknya dengan tangannya memegang bahu anaknya itu.

Watson memberitahu The Daily Mail dia sangat pasti tidak ada kanak-kanak lain di sekitar pokok itu pada masa gambar diambil.


"Kalau ada, saya akan dapat melihat mereka dan saya tidak akan mengambil gambar jika terdapat budak lain di belakangnya."

Bagi mereka yang mendakwa gambar itu disunting dengan Photoshop, Watson berkata dia tidak tahu melakukan perkara-perkara seperti itu.

Image result for Mother-of-two 'can't sleep' after capturing chilling photo of a 'ghostThe youngster were enjoying climbing the tree after a picnic

"Saya buta teknologi dan saya bukan jenis orang yang akan berbuat demikian."

Watson berkata dia benar-benar ketakutan sejak melihat budak lelaki itu dalam foto dan beberapa rakan telah memberikan kata-kata semangat kepadanya di Facebook.

"Saya dan anak perempuan saya tidak dapat tidur malam tadi kerana sangat takut," katanya kepada The Daily Mail.


"Saya bimbang sekiranya ada yang mengikut kami balik."

Dia telah diberitahu kisah legenda tempatan tentang seorang budak lelaki lemas di Sungai Blyth di sekitar Plessey Woods dan tertanya-tanya apakah gambar itu adalah semangatnya.

Walaupun ketakutan, Watson berminat untuk kembali ke hutan itu untuk mengesan sebarang aktiviti paranormal lain.

"Saya tidak percaya apa-apa seperti itu sehingga saya sendiri melihatnya."


No comments

Powered by Blogger.