Header Ads

"Tanggungjawab Sebagai Rakyat, Kita Undi, Tanggungjawab Pada Isteri Bawak Dia Pergi Undi Dan Sekarang Giliran Isteri Yang Kedua Pula Kita Bawa.” Datuk Red Digelar Suami Contoh!USAHAWAN dan suami kepada penyanyi Adira Suhaimi iaitu Datuk Seri Adnan Abu mencuri perhatian apabila memberitahu dia menemani dua isterinya untuk keluar mengundi pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14) pada Rabu.

Adnan atau Datuk Red menerusi Instagram memberitahu tanggungjawab bukan sahaja mengundi tetapi untuk menjadi seorang suami yang baik perlu membawa isteri keluar mengundi.


Datuk Red turut memuat naik gambarnya bersama isteri pertama selepas selesai mengundi sebelum memberitahu dia akan membawa Adira pula keluar mengundi.

"Tanggungjawab sebagai rakyat, kita undi... tanggungjawab pada isteri bawak dia pergi undi dan sekarang giliran isteri yang kedua pula kita bawa.

"Baru boleh jadi pemimpin huhuhu #datoredhensem #pru14 3partipoligami #pujidirisendiri," tulisnya.


Sementara itu, menerusi ruangan komen, ramai memuji tindakan Datuk Red itu yang menyifatkan dia seorang suami contoh dan idola kepada lelaki lain yang turut mengamalkan poligami.

"Terbaik la Datuk! Boleh jadi idola pada suami-suami yang berpoligami di luar sana!," tulis pengikutnya.

No comments

Powered by Blogger.