Header Ads

Gara-Gara Nama ‘Susah’, Lelaki Australia Diganggu 'Tag' Warga Indonesia Di IG. Susah Sungguh!Mendapat lebih 3k perkongsian di laman twitter, tweet ini berjaya menghiburkan hati netizen. Seorang warganegara Australia diserang di laman Instagram gara-gara memakai nama ‘Susah’.


Paling menarik perhatian adalah lelaki ini meminta agar warga Indonesia berhenti ‘tag’ dirinya di ruangan biodata. Salah ke kalau nama ‘Susah’?

Susah sungguh


Menerusi tweet ini, dia menunjukkan satu akaun Instagram lelaki mat salleh yang dipercayai warga Australia memakai nama ‘Susah’. Paling menghiburkan adalah kapsyen lelaki itu di ruangan biodata. Gara-garanya namanya, ramai yang tag lelaki mat salleh ini.

Antara yang ‘tag’ lelaki Australia itu

Menerusi beberapa keping gambar dikongsi, jelas orang Indonesia memang suka ‘tag’ nama ‘susah’ sehingga menyebabkan lelaki itu dalam kesusahan. Memang lawak juga kalau difikirkan setiap hari kena tengok foto-foto dorang ini. Tak cukup dengan itu, lelaki itu turut diganggu di ruangan komen laman IG miliknya. Tak boleh blah suka baca komen dorang.
Susah susah dahulu, senang-senag kemudian – Netizen


Jangan dilupakan senang

Akhirnya lelaki itu terus menukar kapsyen di laman biodatanya setelah diserang netizen Indonesia. Aduh memang lawak lah!
Masih susah


No comments

Powered by Blogger.