Header Ads

''Susu Kunyit'', Rahsia Wanita Ini Kekal Ramping Dan Awet Muda, Jom Cuba!!!!


Petua yang dikongsikan oleh Nurul Arija melalui laman facebooknya seperti di bawah mungkin boleh dijadikan panduan buat wanita di luar sana untuk kekal awet muda. Apa yang penting, jangan malas dan perlu konsisten ok? Semoga bermanfaat dan selamat mencuba !

Cara nurul jaga penampilan untuk kekal awet muda, anak dah 3 orang tapi macam anak dara.


Ya korang, selain jamu nurul ada amalkan beberapa tips untuk menjaga kesihatan dalaman dan kekal langsing.

Tak kira yang belum kawin atau sudah punyai anak SUSU KUNYIT ni bagus untuk pencernaan dan sangat berkesan untuk pembuangan angin dalam badan dan juga mampu mencegah kanser.

Paling berkesan untuk pecahkan lemak bagi yang mau kurus ! Nurul lebih memilih cara tradisional berbanding yang modern.


Dengan rela hati nurul nak share air susu kunyit untuk sesiapa yang nak sentiasa awet muda dan body kekal ramping.

Rasa dia sangat sedap krupp krapp tergigit badam yang rangup rasa lemak2 manis susu mix badam. siyess sedap ! tak meloyakan, minum pagi sampai ke tengahari still lagi kenyang. Boleh minum 4 atau 5 kali seminggu.

Bahan-bahan :


Susu


Badam yang ditumbuk kasar



Kunyit dalam 2cm ditumbuk kasar



Madu


Masukkan 2 sudu madu, minum suam !


Untuk lebih jelas, jom kita ikuti video di bawah ini !


No comments

Powered by Blogger.