Header Ads

Lelaki Meraung Tak Sangka Wanita & Kanak-Kanak Yang Dilanggar Lari, Rupanya Isteri Dan Anaknya Sendiri!..SEORANG pemandu yang ditangkap oleh polis kerana kes langgar lari terkejut apabila mengetahui bahawa individu yang dilanggarnya adalah isteri dan anak lelakinya sendiri, menurut laporan.

Pemandu terbabit, Zhang dilaporkan melarikan diri dari tempat berlakunya kemalangan dan tidak menyedari bahawa skuter elektrik yang dilanggarnya adalah milik isterinya.

Image result for Pemandu Meraung Langgar Lari Isteri, Anak Sendiri

Rakaman polis menunjukkan lelaki itu dibawa semula ke tempat kejadian dan dia dilihat menangis dan meraung.


Beberapa saksi yang bergegas untuk memeriksa kemalangan yang berlaku di jalan gelap di Zibo, wiilayah Shandong China Timur melaporkan melihat wanita dan kanak-kanak yang cedera.

Image result for Pemandu Meraung Langgar Lari Isteri, Anak Sendiri

Mereka menelefon ambulans dan polis selepas insiden itu yang berlaku kira-kira pukul 10.30 malam.

Pihak berkuasa segera membawa isteri dan anak Zhang ke sebuah hospital berdekatan, tetapi malangnya anak lelakinya diisytiharkan mati selepas usaha untuk menyelamatkannya gagal.


Isterinya masih dalam rawatan intensif, kata polis wilayah Shandong dalam satu kenyataan rasmi.

Zhang yang ditangkap pada malam kejadian dan dibawa ke hospital berasa kesal dengan apa yang dilakukan terhadap isteri dan anaknya, menurut laporan.


Zhang mendedahkan kepada polis sebelum kejadian dia, isterinya dan anak lelakinya telah pergi ke rumah seorang saudara untuk makan malam pada malam itu.

Dia memandu van pulang ke rumah sementara isterinya membawa anaknya menaiki skuter.

Dia dilaporkan melanggar kedua-dua mereka dalam perjalanan pulang. -MirrorNo comments

Powered by Blogger.