Header Ads

Jimat Betul Dengan 6X Mata Ganjaran Dari PETRONAS ni .. Promosi Ini Sampai Esokkk Jerr Tau!!Memandangkan program ganjaran PETRONAS mendapat sambutan hangat dari orang ramai, kali ini sekali lagi PETRONAS menawarkan ganjaran baru yang lebih menarik. Pada mereka yang terlepas promo sebelum ini, jangan bersedih. Sebagai tanda penghargaan dari PETRONAS kepada pelanggan setia, kali ini PETRONAS  melancarkan 6x mata ganjaran kepada pemegang kad mesra.

Untuk pembuka tirai 2018, PETRONAS Dagangan Berhad memperkenalkan sistem 6x mata ganjaran. Mata ganjaran ini boleh diperolehi apabila anda membuat pembelian mana mana pilihan minyak petrol di stesen minyak PETRONAS dan juga dengan pembelian di kedai Mesra. Promosi ini bermula pada 6 Januari 2018 - 12 Januari 2018.

Cara Pengiraan adalah seperti berikut;
1 Liter Petrol/Diesel = 6 mata ganjaran
Pembelian di Kedai Mesra RM1 = 6 mata ganjaran

Sebagai contoh:
1.   Sekiranya anda membelanjakan 40 liter minyak, anda akan dapat 240 mata ganjaran.
2.   Sekiranya anda membelanjakan RM10 dengan membeli snek di kedai Mesra, anda akan dapat 60 mata ganjaran.

Masih belum ada kad Mesra PETRONAS? Dapatkan secara percuma sekarang di mana mana stesen PETRONAS pilihan anda. Leret saja terus dapat 6x mata ganjaran dengan mudah.
Tapi selepas leret tu, jangan lupa untuk daftar dulu ye jadi mudah untuk korang tebus mata ganjaran nanti. SMS 36732 TAIP KADMESRA (space) 17 angka KAD MESRA PETRONAS (space) No IC (space) Nama atau kalau yang kerap online tu, boleh daftar secara online saja dengan klik Register Secara Online di sini.

Apa yang bestnya, tawaran 6x mata menawarkan peluang untuk anda tebus dengan sebarang pembelian di stesen petronas yang berdekatan dengan anda. Untuk maklumat lanjut, layari www.mymesra.com.myNo comments

Powered by Blogger.