Header Ads

"Hilangkan Whitehead Dan Blackhead Modal Hanya 50sen" Wanita Kongsi Caranya Dapatkan Kulit Muka Cerah Dan Gebu..


Blackhead dan whitehead yang teruk boleh mengurangkan kadar keyakinan diri seseorang. Nak pergi berdating mahupun temuduga pun tidak berkeyakinan. Kiranya nak berhadapan dengan orang, terus hilang keyakinan kita.

Blackhead dan whitehead ini memang benda yang merimaskan disekitar muka. Ramai yang sudah cuba pelbagai produk tapi masih lagi tidak hilang mereka ini. Kadang-kadang terpaksa gosok kuat sikit dengan scrub tapi akhirnya kulit muka pula jadi merah-merah.


Seorang pengguna laman Facbook Aznor Aziz, telah berkongsi rahsia kulit muka putih gebu dengan hanya menggunakan kos berharga 50sen sahaja. Selamat mencuba !

Bahan-bahan:

1. Sebiji telur ayam (ambil putih telur sahaja)
2. Kapas muka tiga keping


Chenot dah amalkan dari masa umur 20 tahun sampai sekarang. Whitehead, blackhead, bulu-bulu halus kat muka semua keluar. Memang rasa muka licin.

Amalkan seminggu sekali kulit muka jadi cerah dah gebu.Sebelum kejadian memang ada whitehead dan blackhead halus-halus kat tepi hidung dan pipi.

Makesure kapas dah betul-betul kering baru tarik tau. Baru lah semua whitehead, blackhead dan bulu-bulu halus itu keluar lekat kat kapas tuYeay boleh selfie tanpa filter.

Sumber - Aznor Aziz

No comments

Powered by Blogger.