Header Ads

(VIDEO) "Tengok Video Takde Orang, Tapi Dalam Gambar Ada 'Benda' Rambut Panjang Mengurai" – Penampakan ‘Makhluk Lain’ Di Funfair Port Dickson..



Viral di Twitter, video dan gambar berlaku penampakan makhluk halus di sebuah funfair di Port Dickson baru-baru ini mencetuskan pelbagai reaksi netizen. 


Tweet yang dimuat naik Iqin Nordin 15 jam yang lalu telah dikicau semula 7,834 kali dan disukai 4,540 kali oleh warga Twitter.

Tonton VIDEO:



"Kejadian ini jadi dekat funfair Port Dickson. Tengok eh betul-betul dalam video ini depan budak perempuan baju pink yang melambai itu, kosong kan? Dia seorang saja dalam train itu. 


"Ini bila diorang snap gambar. Dalam train itu dah jadi dua orang. Ada 'extra' pula tiba-tiba. 







"Bagi yang tertanya-tanya, dalam video dia tengah main stereng. Gambar itu snap after train itu pusing balik. Ride bila tengah jalan, diorang takkan berhentikan selagi tak habis pusing. Beberapa kali pusing tak sure. 


"For double confirmation, tengok budak belakang baju merah itu budak yang sama," tulisnya yang juga menyatakan bukan dia yang merakam video dan gambar berkenaan, sebaliknya diperolehi dari saudaranya. 

"Diorang kata, masa ambil gambar itu memang tak ada apa-apa. Tapi bila check balik, ada pula," tambahnya lagi.

1 comment

Faizal Maulud said...

Mana vid nyer...tak kluarou

Powered by Blogger.