Header Ads

(VIDEO) “Sebenarnya Saya Pun Tak Perasan Di Kepala Dia Ada Satu Bonjolan Lembik Mcm Berisi Air..Lepas Cukur Baru Perasan.” Punca 'Anak Syurga' Dato' Aliff Syukri Sering Menangis Waktu Malam..


Seperti yang kita semua tahu, Dato’ Aliff Syukri merupakan seorang bapa yang penyayang dan bertanggungjawab terhadap anak-anaknya. Sikapnya yang sukakan kanak-kanak itu membuatkan dia mengambil dua orang bayi untuk dijadikan sebagai anak angkat. Bayi lelaki diberi nama Qayyum, manakala bayi perempuan diberi nama Ameena.


Jika korang mengikuti perkembangan Aliff Syukri dan isteri di instagram, pasti tahu Qayum sering menangis pada waktu malam. Ramai yang bertanya kenapa dan ini jawapan Datin Shahida.

Qayum asyik menangis pada waktu malam


Ada benjolan lembik di kepala
Menerusi sebuah video yang dimuatnaik Datin Shahida, kepala Qayum ada sedikit benjolan dan lembik. Benjolan itu sebebabkan oleh kepala bayi yang tersangkut di pintu rahim semasa ibu meneran. Perkara ini kebiasannya berlaku kepada ibu yang pertama kali melahirkan. Menurut Datin Shahida lagi, benjolan itu adalah darah beku dan akan berdenyut terutamanya pada waktu malam. Sebab itulah Qayum asyik menangis je.


Oh macam tu ke? Adui kesian Qayum. Diharapkan Qayum cepat sembuh dan membesar dengan sihat. Comel je kan dua orang anak angkat mereka ini?
Sumber : Shahida Dherbs

No comments

Powered by Blogger.