Header Ads

Tahniah, King Coco Selamat Lahirkan Anak Lelaki!Wah tahniah di ucapkan pada King Coco yang baru sahaja selamat melahirkan cahaya mata pertama pertamanya.

Ternyata segala teka-teki jantina anak mereka terjawab apabila suaminya sendiri yang lebih dikenali sebagai Captain Azrin telah mengesahkan Marshaira Binti Ismail atau lebih dikenali sebagai Coco selamat melahirkan cahaya mata lelaki.


Melalui posting di Instagram, Coco sempat memuai naik sebuah video berterima kasih pada hospital kerana memberi layanan yang baik padanya sepanjang berada di sana.
A post shared by KING COCO 👑 (@k1ngcoco_1) on

Malah suaminya, Azrin turut berkongsi anak mereka berdua itu dilahirkan tepat pada jam 5:29 petang seberat 3.5kg di sebuah hospital swasta yang terletak di Kuala Lumpur.


Azrin turut tidak ketinggalan mengucapkan jutaan terima kasih kepada kedua orang tuanya, adik-beradik, saudara-mara serta rakan-rakan yang mengenalinya.Teruja dengan berita gembira, kedua pasangan ini dibanjiri dengan ucapan tahniah di ruangan komen yang tersedia.
A post shared by Azrin Anas (@captazrin) on


Apapun kami ingin ucapkan tahniah buat kedua pasangan ini dan berharap agar mereka berdua dapat menjadi contoh yang baik pada anak-anak mereka.

Sumber: Media Hiburan

No comments

Powered by Blogger.