Header Ads

Neelofa Ucap Tahniah Pada Pada Pasangan Fattah Amin & Fazura.. Peminat Puji Neelofa Dah 'Move On'



Selepas perkahwinan di antara Fattah Amin dan Fazura, ramai yang mula menantikan reaksi daripada Neelofa. 


Sebelum ini Neelofa kan pernah dikaitkan dengan Fattah dan para peminat pun seakan mahu melihat mereka bersama. 


Namun, menerusi program MeleTOp yang bersiaran malam semalam, ramai peminat memuji Neelofa kerana mengucapkan tahniah kepada pasangan pengantin tersebut.


Mereka melihat Neelofa sangat profesional, malah ada yang mengatakannya sudah 'move on'.

“Thank you Neelofa for being so profesional...I am so proud of u!! U rock girl!!! (By the way aku ni peminat Fazura).  

"It’s not that easy for Neelofa to announce, aku sendiri pun belum tentu mampu buat macam tu. Congrats Neelofa, Selamat pengantin baru FattZura.”





Itu adalah komen peminat di laman sosial yang memuji sifat matang pelakon utama Red Velvet itu.



Video tersebut turut dimuat naik dilaman Youtube dan mendapat tontonan lebih 60,000 kali. 

Dalam pada itu, peminat turut mendoakan agar Neelofa ditemukan jodoh dengan lelaki yang baik. InsyaAllah..

No comments

Powered by Blogger.