Header Ads

Sertai Peraduan Teka Jumlah 'Heart Shape' & Menangi Hadiah Menarik Berupa Gadget & Baucer dari SMARTHEART.. Mudah jeeeerrrr



Bagi peminat yang mempunyai kucing terutama nya, inilah bulan yang mungkin ditunggu tunggu oleh korang semua. Smartheart, jenama makanan kucing yang dikenali ramai kini menganjurkan peraduan TEKA DAN MENANG ''Heart Shape'' dalam gambar kat atas tu.


Kami pasti ramai yang mampu jawab dengan mudah sambil pejam mata. Nampak tak, betapa murahnya hati SmartHeart ni nak korang menang dengan mudahnya. Antara hadiah yang ditawarkan adalah ;


Hadiah:

1st Prize – Huawei P10 & SmartHeart Product Worth RM150
2nd Prize – Ipad Air 2 & SmartHeart Product Product Worth RM150
3rd Prize – Oppo R9S & SmartHeart Product Worth RM100
4th Prize – Oppo F1S & SmartHeart Product Worth RM100
5th Prize – Oppo A37 & SmartHeart Product Worth RM100

Hadiah dah menarik tapi macam mana nak join cabaran SmartHeart?
- Teka "Heart Shape"
- Download SmartHeart MY mobile app - Masuk pertandingan, jawab soalan dan hantar.
Cara nak download apps di :

Mudah nya nak sertai peraduan ini. Peluang nak menang pun nampak tak susah. Kami pun tak lepas kan peluang untuk sertai peraduan ini. Bukan apa, boleh la anak bulus kesayangan kami ini kekalkan bulu yang lebat dan lembut untuk jangka masa panjang nanti. =p


Bayangkan kegembiraan si comel ini bila dapat stok smartheart yang boleh buat kucing ini gemok mulus nanti. Rugi tak join tau. Jom sertai sekarang sebelum peraduan berakhir 30 september ini.

Bagi korang yang nak tahu lebih lanjut tentang cabaran smartheart boleh lah terus layari;



No comments

Powered by Blogger.