Header Ads

Rahsia Enot Turun 29 KG, Enot Semakin Cantik Dan Ranggi..


Wah rasa macam tak percaya, terkejut dengan perubahan Enot kini. Bukan sahaja semakin kurus, malah pelakon Aliza Abdullah yang lebih dikenali dengan nama Enot ini kelihatan sangat cantik dan stylo.

Menurut tuan punya badan, perubahan maksimanya ini adalah kerana testimonialnya sendiri terhadap supplement yang dijualnya melalui Instagram. Ini merupakan satu bukti dia semakin sihat dan pulih daripada sakit misteri yang dilaluinya dahulu.


Malah Enot juga meminta pengikutnya untuk tidak membuat apa-apa spekulasi tentang penurunan berat badan dan mengaitkan dengan kesihatannya kerana tidak mahu mengenang lagi kisah itu.

“Sekali lg akk nak tekankan disini sy dah sihat sy skit 2 thn lps Alhamdulilah sy dah fully recover so jgn lah ckp sy skit sbb tu kurus itu mcm mendoakan sy skit kembali.. Alhamdulilah fasa tu dah berakhir biarlah sy dgn Allah jer tau.

“So skrg sy nak bangkit balik demi anak2 sy cume ada mereka dlm hdp sy mntk tlg support sy untk sy seperti dulu ceria sentiasa jgn benamkan kan sy kembali kebwh sbb bg sy fasa kesakitan tu dh berakhir!!


“Jd tlg jgn pandai2 ckp kata sy kurus sbb skit sbb yg hadap n rasa adalah sy skrg sy sihat dan doakan selalu sy akan lg sihat tlg jgn ungkit lagi kata sy skit sy x lrt nak jwb dgn anak2 knapa org ckp mama msh skit knapa org mcm doakan mama skit blk?,”

Dalam masa yang sama Enot turut berkongsi di akaun Instagramnya telah turunkan berat badan sebanyak 29kg. Ini dia beberapa gambar Enot terkini yang pasti buatkan kamu ‘gosok mata’ melihat perubahannya.

Sumber: Media Hiburan

No comments

Powered by Blogger.