Header Ads

"Tolong Bagitahu Ustaz Muntaha Ni, Aku Minta Maaf Sangat Kat Dia, Aku Yang Menyebabkan Hidup Dia Macam Tu, Aku Guna Sihir Pemisah Pada Dia Kerana Aku Dengki Sangat Pada Dia"..Sihir pemisah adalah sihir yang digunakan bertujuan untuk memisahkan diantara pasangan suami dan isteri. Walaupun mungkin digunakan atas alasan-alasan yang lain, tetapi fokus utama sihir ini ialah memisahkan suami isteri. Perbuatan ini adalah syirik kerana menyekutukan Allah s.w.t. Pelaku mestilah bertaubat dan memohon keampunan daripada Allah dan orang yang dikenakan sihir. 


Seperti perkongsian pemilik facebook Maarof Husaini ini beliau mengaku menghantar sihir bagi bertujuan menghancurkan kehidupan Ustaz Muntaha, antara benar atau tidak tentang kesasihan tentang hal ini, Wallahuallam. Nasihat kami, semoga Encik Maarof dapat menemui Ustaz tersebut secara berdepan.Ikuti coretan beliau:Tetapi, menurut status yang dimuat naik oleh Ustaz Mutaha Kamil, beliau menafikan dan menyarankan netizen agar mengabaikan post yang di katakan oleh pemilik fb yang bernama Maarof itu.

Sudah Lebih 300 Friend Request hari ini akibat Status Sihir Pemisah yang tidak dikenali. Kebetulan, cerita Misteri begini memang orang kita SUKA sangat2.Saya nak pesan, abaikan sahaja Status (Maarof Husaini) tersebut & doakan yang baik2 sahaja. Dunia FB ni sarat dengan Fitnah/persepsi/cipta cerita dan lain2. Terdedah dengan penceritaan entah betul@tidak.Yang nak menjatuh.Yang nak menagih simpati.Yang nak meraih populariti dan lain2.Terima kasih kerana perihatin dengan keadaan. Teruskan kehidupan seperti biasa. Al Hamdulillah Saya dan Keluarga masih sihat seperti biasa.Aku cuma orang biasa. Kepada Penulis boleh berjumpa terus dengan Aku bila2 masa di Bandar Meru Raya Ipoh.

-Pen Merah Press

No comments

Powered by Blogger.