Header Ads

Suami Menghidapi Kanser Kulit Tahap 4, Isteri Pula Sedang Hamil 4 Bulan. Jika Tidak Dapat Menghulur, Sebarkan Supaya Ada Yang Sudi Membantu..


Ujian Allah buat pasangan suami isteri muda ini, namun kita yang melihat keadaan pasti rasa terusik emosi dengan situasi mereka. Sudahlah suami sakit, isteri pula hamil. Allahurabbi... berat tapi itulah dugaan yang Allah bagi pada pasangan ini. Jom baca perkongsian yang dikongsi oleh saudara Roslan Bin Ismail, mohon panjangkan kepada orang ramai...


Assalammualaikum...

Nama saya Filzah NurRaihan Bt Abd Razak, saya minta jika anda buka mesej ni dan baca, kemudian hantarlah ke semua kenalan anda.. saya minta Ihsan doakan suami saya Muhammad Amirul Bin Salmi Sofiah supaya Allah SWT beri syifa (kesembuhan ) kepada suami saya yang sedang mengidap Kanser Kulit tahap 4. Kami baru saja mendirikan rumahtangga dan sekarang sedang mengandung 4 bulan. Saya dan bayi yang bakal lahir sangat-sangat memerlukannya. Saya minta, jangan tutup mesej ni sebelum anda hantar ke semua kenalan.

Semoga Allah murahkan rezeki dan memberikan rahmat dalam kehidupan anda semua didunia hingga akhirat kelak. Hanya Yang Maha Esa mampu membalas budi baik tuan/puan Aamiin.


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

اَللهُمَّ اِنَّا نَسْأَلُكَ سَلاَمَةً فِى الدِّيْنِ وَعَافِيَةً فِى الْجَسَدِ وَزِيَادَةً فِى الْعِلْمِ وَبَرَكَةً فِى الرِّزْقِ وَتَوْبَةً قَبْلَ الْمَوْتِ وَرَحْمَةً عِنْدَ الْمَوْتِ وَمَغْفِرَةً بَعْدَ الْمَوْتِ

Ertinya :

Ya Allah... kami memohon kepadaMu keselamatan dalam agama, dan kesejahteraan/kesegaran pada tubuh dan penambahan ilmu, dan keberkahan rezqi, serta taubat sebelum mati dan rahmat di waktu mati, dan keampunan sesudah mati Aamiiin.

Minta Jasa Baik Tuan/Puan tolong forwardkan SMS ini.


**Sesiapa yang INGIN HULURKAN BANTUAN boleh hubungi saya atau adik ni terus..

0143334444 - Lan
0148008000 - lan (whatsapp)
01112717452 - Filzah nurraihan (Isteri)
0176717304 - Fatimah (Ibu Mertua Pesakit)


No comments

Powered by Blogger.