Header Ads

(VIDEO) Selepas 20 Tahun,Ibu Bapa Ini Berjumpa Dengan Penerima Jantung Anaknya. Detik Paling Mengharukan!..

Detik paling mengharukan! Ibu bapa ini berjumpa dengan penerima jantung anaknya selepas 20 tahun

Kehilangan anak buat selama-lamanya adalah kenangan paling buruk yang dialami leh ibu bapa. Siapa sahaja yang tidak sayang anak? Anak yang dikandung selama 9 bulan lamanya dan kemudian pergi buat selamanya. Sangat menyakitkan!

Kejadian ini telah menimpa Daniel dan Shirley Mason apabila anak perempuan bernama Nicky yang meninggal dunia 20 tahun lalu semasa dia hanya berusia 18 tahun.
Dia meninggal dalam tragedi kemalangan ketika dia sedang berjalan ke rumah kawannya. Kedua-dua saraf tunjang dan bahagian otaknya telah patah menyebabkan kematiannya.
Walaupun dalam keadaan yang paling sukar ketika itu, Mason akhirnya telah mendermakan organ Nicky kepada mereka yang memerlukan kerana dia tahu Nicky mahu melakukan perkara itu.

Jantungnya telah berjaya dipindahkan kepada seorang wanita yang bernama Inger Jensen, yang telah memenangi pingat emas dalam acara renang di Olympic Transplant Games pada tahun 1999. Mereka tidak pernah bertemu sejak itu sehingga pada baru-baru ini mereka dipertemukan…
Apabila mereka akhirnya bertemu, ia seolah-olah seperti perjumpaan semula. Akhirnya selepas 20 tahun Mason dapat mendengar kembali degup jantung anaknya…
s
VIDEO:


Kredit: Era Baru

No comments

Powered by Blogger.