Header Ads

Restoran Unik! Pekerja-Pekerja Di Restoran Ini Adalah Orang Nyanyuk. Nah Kau Order Lain Dapat Lain.


Setiap restoran mesti tawarkan kelainan untuk para pelanggan. Kalau kita pergi kedai makan, agak bengang juga bila orang yang ambilkan order tak ingat apa yang kita dah order atau tersalah hantar. Betul tak?

Tapi restoran ni memang sengaja menghantar makanan yang salah kerana semua pelanggan di restoran ini menghidap dimentia (nyanyuk). Nama restoran ni adalah Restaurant of Order Mistakes membuka mata korang macam mana cara kita lihat orang yang ada sakit nyanyuk ni. 

Restoran ni terletak di Tokyo, Jepun. Kalau sesiapa pergi Jepun mungkin boleh try lah kan? 

Kredit: Era FM

No comments

Powered by Blogger.