Header Ads

Bagi Yang Tak Mempunyai Dashcam Dalam Kereta, Anda Boleh Muat Turun Aplikasi Dalam Telefon Pintar Ini Untuk Gantikan ‘Dash Cam’, Boleh Gunakan Dalam Perjalanan Balik Raya..Aplikasi Telefon Pintar Sebagai Pengganti 'Dash Cam' perkongsian dari saudara Raja Fuazzam Alam Shah

.

Aku ade info apps nak share sikit. Siapa tak ada dashcam atau malas nak beli. (Maklumla duit banyak nak pkai time raye kan). Boleh install "Drivermatics blackbox and dash cam" kat handphone.Dan handphone boleh jadi dash cam untuk rekod sepanjang perjalanan nanti, sebagai persediaan dan keselamatan.


Keistimewaannye selain jadi dash cam, ia juga bertindak sebagai ‘black box’ perjalanan kita. Semua data ada. Jalan mana kita lalu pun ada direkodkan.
P/s: Apps ni option bagi yang nak ‘cut cost’ atau sementara atau asal ada. If mampu sila la beli ‘permanent dash cam’. Lebih baik.

Tambahan info (edited): Boleh juga try ‘OsmAnd DVR’ dan ‘Autoguard Dash Cam’. Sebab ramai mengadu tak boleh install. Mungkin sebab server da jem. Tak pun try la usha apps yang seumpamanya. Harap membantu. Tq alls.


Terima kasih dan selamat pulang beraya. Hati-hati di jalan raya. Kita hanya mampu ikhtiar sebagai persediaan.

Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin. Semoga bermanfaat.

No comments

Powered by Blogger.