Header Ads

Huawei Mediapad M3 Beri Kepuasan Maksima kepada Kaki Gamers! Dapatkan sekarang dengan hadiah bernilai RM500.
Huawei kini bukan lagi jenama asing di Malaysia bahkan menjadi pilihan ramai. Selain smartphone, Huawei memperkenalkan keluarga baru iaitu Huawei MediaPad M3 yang didatangkan khas dengan pelbagai fungsi berguna yang menarik. Antara kelebihan Huawei MediaPad M3 termasuklah:

1) Harman Kardon dual-speaker, bunyi lebih hidup dan nyaring

M3 mempunyai 2 speaker dengan kualiti bunyi yang diiktiraf oleh Harman Kardon memberikan kepuasan dan jika dbandingkan 50% volume di M3 bersamaan dengan 100% volume di Ipad Mini 4.

Jika anda penggemar bermain game seperti Mobile Lagend di tablet, satu keistimewaan apabila bunyi yang dikeluarkan semasa bermain game seakan lebih hidup, 3D, nyaring dan lebih jelas berbanding tablet di pasaran yang hanya mempunyai satu speaker. Tambahan lagi, kualiti bunyi diperhebatkan lagi dengan S.W.S 3.0, iaitu teknologi bunyi eksklusif dari Huawei dan lebih terjamin.

2) Skrin 8.4 inci beresolusi tinggi 2.5K Display, tengok musuh dengan lebih jelas dan teliti

3. Mediapad M3 dalam size 8.4 inci, yang beresolusi 2.5K display (2560 x 1600).
Main mobile game pada M3 adalah sesuai berbanding iPad Mini 4 yang bersaiz 9.7 inci. Sebab nisbah size M3 adalah 16: 10 manakala iPad Mini 4 adalah 4:3. Pendek kata M3 mempunyai 27% lebih banyak movie display area berbanding iPad, jadi pengguna boleh menikmati gambaran yang lebih lengkap dan besar.

Ia berkemampuan memberi gamers gambaran yang lebih jelas dan teliti waktu bermain “Mobile Legend”, warna serta details background Mobile Legend, ciri-ciri keistimewahan watak utama, musuh, weapon, rewards dan lain- lain semua jelas kelihatan tanpa pecahan grafik dan lebih senang untuk menang.

3) Bateri Kapasiti 5100mAh, boleh menyokong permainan 3D selama 6 jam tanpa henti

M3 dipasang dengan bateri besar berkapasiti 5100mAh, dikuasai dengan teknologi Power Saving Mode yang terkini, boleh menyokong pengguna menonton video HD selama 11 jam, 6 jam untuk permainan 3D serta memainkan lagu selama 45 jam.

Kesan sebegini sukar dicapai oleh tablet yang berbateri kecil. Bateri yang besar pada tablet adalah sangat penting untuk pemain gamer sebab, tiada real hero suka peperangnya terkendala diiktiraf kalah sebab kehabisan bateri.

4) Kirin 950 + 4GB RAM – storan besar yang memadai


Huawei Mediapad M3 dipasang dengan Kirin 950, 8 teras, 4xCortex -A53 @1.8GHz 和 4 x Cortex –A72 @2.3GHz, yang berteknologi 16 Nano. Ia berkebolehan mencapai prestasi produktiviti dan penjimatan tenaga yang sempurna, untuk menyokong permainan berterusan dan tidak menjadi lambat.

Selain itu, Kirin 950 yang berintergrasi dengan 4GB RAM dipadan dengan 32GB ROM atau 64GB ROM memang cukup memadai untuk bermain game popular secara berkumpulan (MOBA) atau bersendirian di Malaysia.

5) 30 tahun kepakaran Huawei menjaminkan kestabilan connectivity

Bagi gamers yang sudah main mobile game berkumpulan dengan rakan seperti Mobile Legend. Pilih main game dengan Huawei Mediapad M3 adalah lebih sesuai sebab Huawei mempunyai melebihi 30 tahun kepakaran dalam bidang utamanya iaitu internet dan connectivity. Ia sudah tentu akan membuat testing and improvement yang lebih lengkap pada mana mana satu produknya untuk memastikan kebarangkalian BUGS yang lebih rendah serta kelajuan connectivity yang lebih laju.


6) Tablet Hiburan Android yang boleh buat panggilan, muat turun pelbagai apps percuma

Bagi mereka yang ingin mencari tablet Android yang bukan sahaja untuk kegunaan pejabat malah untuk kegunaan hiburan serta keluarga.

Selain daripada sebab- sebab yang ternyata di atas. Terdapat banyak applikasi android manarik yang membolehkan pengguna muat turun pad Mediapad M3 dengan sesuka hati secara percuma. Ini adalah hampir mustahil bagi applikasi IOS yang iPad Mini 4 sebab kebanyakan applikasi menarik yang boleh disokong dikenakan bayaran. Selain itu, M3 juga berkebolehan membuat panggilan malakala iPad Mini 4 tidak dapat.

Menurut laporan IDC yang dikeluarkan pada Februari 2017, Huawei telah mencatatkan peningkatan yang baik berbanding tablet yang lain dan turut tersenarai antara 5 pengeluar tablet terbaik di dunia untuk kuater terakhir tahun 2016. Dan Huawei Mediapad M3 yang didatangkan dengan Karman Kardon Dwi Speaker, 2.5K display serta kebolehan membuat panggilan selular menjadi antara faktor kejayaannya.

Beli sekarang dapat Aksesori percuma bernilai RM500


Bagi anda yang ingin memiliki Huawei MediaPad M3, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi barangan percuma bernilai sehingga RM500 apabila membuat pembelian Huawei MediaPad 3 (Silver atau Gold).

Produk Promosi 24 Mac - 23 April 2017
Huawei Mediapad M3
(4GB ROM + 32GB RAM–Silver) - RM1699
(4GB ROM + 64GB RAM-Gold) - RM1999

Hadiah PERCUMA bernilai RM500


1x Hifi Bluetooth Wireless Earphone
1x Huawei Original Leatherre Smart Cover
1x Screen Protector
1x Kain Pengelap

Untuk peminat T27, Huawei turut melakukan promosi T27 Lte dan juga T27 Pro.

Produk / Harga Promosi 24 Mac - 13 April 2017
Harga sebelum promosi

T27 LTE
RM799 + 1 percuma Leatherre flip cover bernilai
RM149 dan skrin protector bernilai RM49 RM899

T27 Pro 
RM999 + 1 percuma HUAWEI Leatherre flip cover bernilai RM199 RM1099

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk Huawei dengan potongan harga istimewa ini!No comments

Powered by Blogger.